Metabond H Plus 250 ml - ulei special

Metabond H Plus 250 ml - ulei special
Producator: Metabond
Cod produs: 13
Disponibilitate: 1000
156,00RON fara TVA: 131,09RON
Cantitate: Adauga in cos

METABOND H este un ulei special, în amestec cu alte hidrocarburi şi a fost dezvoltată special pentru reducerea frecării şi uzurii la metale feroase, precum şi pentru realizarea unei economii de energie la instalaţiile hidraulice. 

METABOND H se leagă chimic de atomii de metal superficiali sub presiune şi temperatură, înnobilând materialul propriu, formând astfel un strat protector şi rezistent la uzură. Suprafaţa astfel formată este foarte netedă şi dură, rezistând chiar la suprasolicitări. Datorită scăderii frecării şi minimalizării uzurii, durata de viată a motoarelor se va mări considerabil, iar consumul de energie, pe lângă randament mai mare, va scădea. La folosirea produsului vor scădea temperatura de funcţionare, trepidaţiile şi nivelul de zgomot. În afară de caracteristicile deja cunoscute, METABOND H are compuşi care au fost concepuţi special pentru sisteme hidraulice. La sistemele hidraulice cu etanşeităţi (simeringuri) uzate vor scădea pierderile de ulei. Folosit de la început la sisteme hidraulice noi, se triplează durata de viaţă a acestora. S-a demonstrat utilitatea produsului la sistemele robotizate. După folosirea produsului la sisteme hidaulice cu ulei în procent de 2-5% va scădea temperatura de lucru şi uzura pieselor, permite exercitarea a mari presiuni fără trepidări. Funcţionarea mai uşoară, scăderea frecării  se va observa la scăderea costurilor considerabile de întreţinere, mărirea producţiei, la micşorarea consumului de energie şi la micşorarea timpului de oprire a producţiei. La folosirea adecvată se garantează, că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Domenii de utilizare:
METABOND H se utilizează cu eficienţă mai ales la instalaţiile mobile şi utilaje cu regim continuu (unde există organe de maşini supuse la solicitări ridicate, în condiţii de temperatura ridicate, ca de ex. utilajele miniere) şi la cele cu deplasări rapide şi frecvente (utilaje şi instalaţii hidraulice tehnologice, maşini de injectat, ciocane pneumatice, pompe centrifugale sau cu piston). METABOND H s-a dovedit extrem de eficient şi în cazul roboţilor industriali. Tratarea instalaţiilor 143hidraulice aferente acestora cu METABOND H reduce considerabil uzura şi încălzirea pieselor componente şi permite creşterea sarcinilor mecanice şi hidraulice de uzinaj.

Mod de utilizare:
Utilizarea lui nu necesită calificare şi folosirea unor unelte speciale. Se adaugă direct la lubrifiant în proporţie de 2.5-5% (la un litru de ulei 2.5 – 5 ml METABOND H), în ulei nou, la schimb de ulei. Nu se va aplica numai o singură dată. Se recomandă folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar în proporţie de 2,5%. La unele utilizări se recomandă folosirea a Metabond H în proporţie de 5-10% pentru atingerea eficienţei propuse. Utilizarea produsului presupune folosirea uleiului adecvat utilajelor!

Atenţie!
Se vor ocoli sursele de foc! A evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Ambalaj: 250 ml, 5 litri. 

Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie:Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:Loading...
Loading...
Loading...