Metabond Akku Plus

Metabond Akku Plus
Producator: Metabond
Cod produs: 14
Disponibilitate: 1000
64,00RON fara TVA: 53,78RON
Cantitate: Adauga in cos

Electronică care micşoirează în interiorul acumulatorului transformare în plumb metal şi oxid de plumb al sulfatului de Pb, prin acest proces măreşte durata de viaţă al acumulatorului.

Akku Plus este capabil să micşoreze în mare măsură “îmbătrânirea” acumulatorului. Acumulatoarele care au capacităţi reduse (se încarcă foarte greu – se descarcă repede), se înbunătăţesc foarte mult.

Pornirile la rece se înbunătăţesc. Dacă utilizând circuitul electric reducem stratul de sulfat, ca rezultat vom obţine un curent mai mare de la acumulator.

Din energia (2-5mA) preluată din acumulator produce o undă specială, o înmagazinează, după cca. 15 sec. o trimite înapoi în acumulator

Acest impuls pentru o perioadă foarte scurtă (100-200 nanosec.) atinge 80-100 A. Datorită impulsurilor, stratul de sulfat se formează mai greu, mai încet, iar sulfatul depus pe partea exterioară a plăcilor se descompune. Energia preluată de la acumulator este nesemnificativă, deoarece curentul de autodescărcare (când acumulatorul nu funcţionează) este de 15-20 mA. Se poate spune, că circuitul electric utilizează energia care oricum s-ar pierde.

Caracteristici tehnici:

-Tensiune de alimentare: 12V

-Domenii de funcţionare: 10-16V

-Consum de curent:2-5mA

-Pulsul de încărcare: min 80A

-Per. Dintre impulsuri: ~15sec.

-Temp.de lucru:-25 C- +85 C

Domenii de folosire:

Acumulatoare normale acide cu capacitate de 12V.

Mod de folosire:

Când montăm cablurile circuitelor pe bornele acumulatorului, să le firăm cât mai repede pentru că circuitul începe să funcţioneze imediat şi după cca. 20-30 sec. apare primul impuls, apoi din 15 în 15 sec. apar impulsurile. Dacă contactele nu sunt suficient strânse, apar scântei, dar care nu prezintă pericol. La montarea corectă LED-ul va pâlpâi din 15 în 15 sec.

Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie:Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:Loading...
Loading...
Loading...