Metabond Drill 250 ml

Metabond Drill 250 ml
Producator: Metabond
Cod produs: 107
Disponibilitate: 999
156,00RON fara TVA: 131,09RON
Cantitate: Adauga in cos

 

Efectul de înnobilare a suprafețelor metalice a produsului Metabond Drill poate fi atinsă parţial şi fără presiune şi temperatură. Metabond Drill intră în reacţie chimică cu atomii de la suprafaţa metalului, formând un strat monomolecular de grosime microscopică, rezistent la uzură chiar la solicitări extreme. Îndepărtează de pe suprafeţele tratate umiditatea, impurităţile sărate şi stratul oxidat, suprafaţa nouă tratată va fi protejată împotriva ruginii şi coroziunii. Nu este inflamabil, deci poate fi folosit în condiţii de siguranţă chiar şi în domenii cu pericol de incendiu. Conferă materialelor o duritate extremă, astfel suprafaţa materialelor la piesele uneltelor de tăiere (ex.cuţite) vor fi mult mai precise şi netede, va creşte durata de viaţă a acestora.

Domenii de utilizare:

Articulaţii, fierăstraie cu lanţ, instalaţii de nituire, maşini de tăiat filete, instalaţii de presare la rece , unelte pentru formare , burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierăstraie, freze, instalaţii de laminat metale, motoare şi instalaţii electrice, broaşte, zăvoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.

Mod de utilizare:

Se aplică de la o distanţă de 15-40 cm pe suprafaţa tratată. Cu ajutorul unui tub prelungitor se poate ajunge la distanţe mai mari sau în locurile mai ascunse.Se recomandă utilizarea lui acolo, unde nu există alte posibilităţi de ungere. Se poate utiliza simultan cu ungere prin lubrifiere sau vaselină.

Fabricat în:UE

Ambalaj: Spray cu pompă 250 ml,

 

Nu este nicio recenzie pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie:Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:Loading...
Loading...
Loading...